Mai mult decat niste produse!

Apelati cu incredere la echipa de profesionisti Aqua Purity!

 • consultanta telefonica logo

  CONSULTANTA TEHNICA SI MASURATORI

  Societatea noastra ofera GRATUIT consultanta telefonica privind alegerea produsului si masuratori tehnice la sediul clientului.

 • asistenta tehnica la montaj logo

  ASISTENTA TEHNICA LA MONTAJ

  Serviciul de asistenta tehnica la montaj este oferit clientilor care dispun de forte de munca in vederea efectuarii montajului sub directa coordonare a unui specialist din cadrul Departamentului Tehnic, beneficiind de 2 ANI GARANTIE.
  Pretul acestui serviciu incepe de la 800 LEI + TVA.

 • logo montaj si punere in functiune

  MONTAJ SI PUNERE IN FUNCTIUNE FOSE SEPTICE SI STATII DE EPURARE

  Uneori nu aveți timp să vă ocupați direct de anumite probleme sau de un intreg proiect legat de epurarea apei menajere. Aveți nevoie de ajutor iar AQUA-PURITY va sta la dispozitie pentru a putea transpune în realitate proiectul respectiv. Va oferim un servicu de montaj profesional pentru instalarea oricarei fose septice, statii de epurare, separator de grasimi, separator de ulei, etc

 • transport gratuit

  TRANSPORT GRATUIT

  Transportul produselor comandate este gratuit pe intreg teritoriul tarii. Termenul de livrare este de 48 h de la lansarea ferma a comenzii si achitarea avansului de 50% din valoarea totala.

 • mentenanta si service

  MENTENANTA SI SERVICE

  Asiguram pentru clientii nostri totalitatea operatiunilor prin care sistemele de purificare instalate sa se pastreze in parametri optimi si protejandu-le impotriva defectiunilor si deteriorarii. Serviciul de mentenanta si service este recomandat atat persoanelor fizice cat si firmelor sau asociatiilor de proprietari.