Bioactivatori pentru fose septice

O intrebare des intalnita, Ce sunt Bioactivatorii?

bioactivatori fosa septica

Bioactivatorii sunt produse naturale ce au in compozitie bacterii nepatogene si enzime alimentare care impreuna descompun si digera materia organica rezultand in final apa, dioxid de carbon si azot.

Acesti bioactivatori sunt folositi cu succes in mini statii de epurare, fose septice, sau a separatoarelor de grasimi.

Avantajele folosirii acestor bioactivatori sunt clare. In primul rand reduce intervalul in care este nevoie de  vidanjarea fosei, in anumite cazuri chiar elimina necesitatea folosirii unor goliri mecanice (vidanjari) ale foselor septice.

Pentru ca materia bilogica este digerata de catre bacteriile nepatogene, folosirea de bioactivatori reduc mirosurile neplacute, prelungesc durata de viata a instalatiei precum si cresc randamentul statiei de epurare sau a fosei septice.

Bioactivatorii contin compusi biodegradabili, ajutand la eficienta foselor septice ecologice, reducand de altfel si poluarea.

Pentru mai multe informatii despre bioactivatori dar si pentru comenzi, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon, 0766.055.002  sau 0766.933.633.

GD Star Rating
loading...
Bioactivatori pentru fose septice, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

2 thoughts on “Bioactivatori pentru fose septice

 1. Am aflat de pe internet de produsele d-voastra si vreau sa va cer sfatul pentru a putea rezolva problema mea,eu locuiesc la curte si am doua fose septice :
  -prima este cea in care se deverseaza materiale fecale este legata la baia din casa si totodata este folosita si ca toaleta afara este peste 1mc sise acumuleaza si ff multa apa in ea este plina in proportie de 85% mai ales apa,nu o pot vidanja deoarece se ajuge greu cu furtunul de la vidanja acolo este intr-un loc ff neaccessibil
  -a doua fosa septica capteaza apele menajere de la baie cele rezultate din apa care curge la robinetele din baie, deci este mult mai curata decat prima aceasta este 50% plina si este mult mai mica cred eu ca 1Mc
  As dori sa imi oferiti solutia optima pentru a putea face ceva mai ales cu prima fosa septica si as vrea sa va intreb daca acesti bioactivatori curata si conductele care leaga baia de fosele septice deoarece cred ca exista si depuneri pe acestea.
  Va multumesc anticipat

  • Buna seara!
   La prima fosa septica (acolo unde se ajunge ff greu cu vidanja) va recomandam o curatare/ecologizare, aceasta in cazul in care nu a fost curatata de mai mult timp, iar dupa aceasta operatiune trebuie reactivata cultura de bacterii si mentinut un tratament biologic constant.
   Referitor la “bioactivatori” va recomandam utilizarea produsului “Bioactivator biologic H” (este un bioactivator 100% natural care trateaza, curata si elimina mirosurile neplacute din statiile de epurare, fose septice si sisteme de canalizare).
   Efecte produse in urma tratamentului:
   – activeaza procesul biologic de descompunere a materiei organice
   – elimina eficient mirosurile si gazele nocive
   – distruge materia organica, mineralizeaza materia solida organica
   – previne colmatarea si levigarea
   – descompune grasimile – prin hidroliza naturala
   – curata intregul sistem – inclusiv tevile si instalatia
   – reduce sau chiar inlocuieste vidanjarea.
   Pentru comenzi sau informatii suplimentare ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 0766.932.222 sau 0766.055.001

   Va multumim pentru atentia acordata si va dorim o seara placuta!

   Departament Comercial
   Aqua-Purity Srl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *