Bioactivatori pentru fose septice

O intrebare des intalnita, Ce sunt Bioactivatorii?

bioactivatori fosa septica

Bioactivatorii sunt produse naturale ce au in compozitie bacterii nepatogene si enzime alimentare care impreuna descompun si digera materia organica rezultand in final apa, dioxid de carbon si azot.

Acesti bioactivatori sunt folositi cu succes in mini statii de epurare, fose septice, sau a separatoarelor de grasimi.

Avantajele folosirii acestor bioactivatori sunt clare. In primul rand reduce intervalul in care este nevoie de  vidanjarea fosei, in anumite cazuri chiar elimina necesitatea folosirii unor goliri mecanice (vidanjari) ale foselor septice.

Pentru ca materia bilogica este digerata de catre bacteriile nepatogene, folosirea de bioactivatori reduc mirosurile neplacute, prelungesc durata de viata a instalatiei precum si cresc randamentul statiei de epurare sau a fosei septice.

Bioactivatorii contin compusi biodegradabili, ajutand la eficienta foselor septice ecologice, reducand de altfel si poluarea.

Pentru mai multe informatii despre bioactivatori dar si pentru comenzi, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon, 0766.055.002  sau 0766.933.633.

GD Star Rating
loading...

Montaj fosa septica – Imagini

Aqua purity, o echipa de profesionisti in domeniul sistemelor de epurare, imaginile de mai sus confirma acest lucru. Poti sta linistit, oferim 2 ani garantie pentru montajul foselor septice!

GD Star Rating
loading...

Promotie fosa septica ecologica

promotie fosa septica

Ai nevoie de fosa septica? Ai ajuns unde trebuie! Prinde promotia la fose septice, Aqua Purity. Fosa septica pentru 4 persoane, cu un volum de 985 litri, la doar 1750 lei, transportul este inclus!

Ai nevoie de o fosa mai mare? Aqua Purity iti ofera fosa septica pentru 6 persoane, cu un volum de 1317 litri la doar 2000 lei, transportul il asiguram noi gratuit.

Oferim 30 ani garantie pentru produs si 2 ani pentru montaj!

Pentru mai multe detalii viziteaza pagina noastra de promotii sau ne poti contacta la 0766.055.001

 

GD Star Rating
loading...